KONTAKT

Vill du lyfta din verksamhet med digital design? Kontakta oss!

Kontakta oss

Elindstrom finns i Västerås och Sundsvall och är en del av nätverket Kalabrador Sweden. I nätverket finns filmskapare, copywriters, illustratörer, fotografer, manusförfattare, konceptutvecklare, redaktionell kompetens, översättare och ett flertal andra kompetenser. Hör av dig till Elin så sätter vi ihop ett team utifrån era behov! 

Elin Lindstrom Elindstrom Designer Webbdesigner Sundsvall Vasteras 1 1

Elin Lindström

Art Director & Webbdesigner
elin@elindstrom.se
070 257 72 54

Citat från kunder

”Elin är enastående i sitt arbete! Snabb hjälp och många bra idéer!”

Kenneth Wirmeskog / VD, MontageTeknik i Norden AB

”Elin Lindström har tagit fram Statkraft Sveriges hemsida för våra vindparker. Hon hjälper oss också att sköta hemsidan. Hon finns alltid till hands och löser snabbt och smidigt de olika problem som kan uppstå med en hemsida. Vi känner oss mycket nöjda och trygga med Elins tjänster.”

Gunilla Lundén / Kommunikationschef, Statkraft Sverige

”Oerhört noggrann och med en osedvanligt god känsla för design och estetik.”

Jonas Roman / Produktdesigner, Focustronic

”Elin är otroligt duktig att fånga essensen av budskapet och omvandla det till inbjudande säljande design. Snabb i återkoppling och möjlighetsorienterad.”

Viktoria Lindstrand / Global Marketing Director, Permascand

”En stor tillgång i arbetet med vår hemsida och vår logga! Vi har haft svårt att vara tydlig med behoven och Elin har lotsat oss igenom allt med stort tålamod! Hon kommer med många bra idéer som blivit lyckade. Elin har varit väldigt Lyhörd för önskemål kring loggan och fattade precis vad vi ville ha!”

Anneli Okerman / Utvecklingssamordnare, Västernorrland mot våld

”Jag vill verkligen rekommendera Elin på Kalabrador! Hon har gjort min fina hemsida (som jag är supernöjd med och som jag ofta brukar få beröm för!) och hon är väldigt lätt att samarbeta med; proffsig, duktig, snabb, kreativ, hjälpsam och tålmodig!”

Jenny Abdelkader / Grundare, Du & Naturen

”Vi vill verkligen rekommendera Elin på elindstrom. Hon har hjälpt oss med vårt bokprojekt ”Bagar-Bertha, kvinnan kakorna och allt däremellan”, från idé till färdig produkt. Hon är kreativ, proffsig, snabb och lyhörd. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete.”

Anna-Karin, Monica & Ingela / Författare, Bagar-Bertha